Cel Mai Bun Tratament Pentru Hemoroizi Externi
Pastile pentru hemoroizi, Tratarea hemoroizilor calmeaza iritatiile din zona anala, boala in sine fiind o afectiune medicala in care tesutul si, sau venele din jurul anusului devin inflamate si umflate. Desi hemoroizii nu sunt de obicei o problema de viata si de moarte, ei pot fi destul de deranjanti pentru unii oameni. Printre simptome se numara mancarimile si senzatia de arsura in zona anala. Hemoroizi Reprezinta dilatatii varicoase ale venelor hemoroidale anorectale; apar la adultii de ambele sexe. Factori ce genereaza aparitia hemoroizilor: predispozitie ereditara, hepatita cronica, hipertrofie de prostata, enterocolita cronica, sedentarism, constipatie etc. Manifestari clinice in puseul acut: dureri, sangerari, tenesme, prurit, tumefactie renitenta violacee a pachetului hemoroidal. Primul obiectiv al oricarui tratament in boala hemoroidala este combaterea constipatiei. Se recomanda un regim naturist 80% bazat pe cereale, fructe si legume cu celuloza fina. Tratamentul alopat calmeaza doar puseele congestive; terapia naturista se adreseaza atat bolii de fond, cat si crizelor hemoroidale. Cazurile rezistente la terapia medicala, cu sangerari abundente si dilatatii mari, cu tromboza hemoroidala au sanctiune chirurgicala numai daca s-a incercat fara rezultat terapia naturista si alopata.Nu se stie exact care este cel mai bun leac impotriva hemoroizilor, dar va putem aduce la cunostinta o serie de leacuri, cu ajutorul carora poti sapa de dureri in zona anusului. Coada calului: poate fi folosita doar in tratamentul hemoroizilor externi, sub forma de infuzie sau sub forma de unguent. Practic, se culege planta in prima parte a verii, se usuca si se transforma in forma farmaceutica preferata de pacient. Cu ajutorul infuziei, suferindul poate efectua bai de sezut sau isi poate aplica cataplasme, iar cu ajutorul unguentului, pacientul poate sa obtina o ameliorare de durata mai lunga a simptomelor crizei hemoroidale. Vita de vie: are proprietati astringente, ceea ce o face un foarte bun antibacterian extern. Ea poate fi aplicata ca atare la locul afectat sau se poate folosi sub forma de infuzie concentrata, decoct sau macerat. Este bine de stiut ca frunzele tinere de vita de vie sunt mai usor de prelucrat decat cele care exista in momentul aparitiei strugurilor. De asemenea, trebuie stiut si ca scoarta de stejar se utilizeaza doar sub forma de infuzie. Astfel, infuzia trebuie preparata din o suta de grame de scoarta de stejar, adusa la fierbere intr-un litru de apa. Lichidul se raceste pana la temperatura camerei si se aplica pe zona afectata cu ajutorul unor comprese din tifon. Tratamentul se repeta de trei sau de patru ori pe zi, timp de o saptamana.
Ceai Hemoroizi :Ceai pentru hemoroizi externi, Acest tratament duce la disparitia hemoroizilor, chiar daca sunt vechi si sangereaza. Ceaiul se poate folosi cu mare succes si in tratarea colonului iritat chiar si dupa interventii chirurgicale. Hemoroizii externi sunt niste dilatari sub forma de varice, ale venelor de la capatul rectului, in afara sfincterului anal. Acestia pot forma noduli durerosi si tari, urmarea putand fi fisuri anale dureroase. Se fac bai de sezut, seara, inainte de culcare, 1,2 sedinte de un sfert de ora fiecare. Se urmeaza un tratament pe parcursul a 1,3 luni, functie de vechimea bolii. Aceasta cura cu ceai este indicata si preventiv, neavand contraindicatii. Ceai pentru hemoroizi externi, Ceaiul negru, ceaiul de tataneasa, papadie sau hamamelis sunt ceaiuri foarte eficiente in tratarea hemoroizilor. Aceste ceaiuri pentru hemoroizi previn constipatia si diareea, reduc inflamatiile si durerile si vindeca ranile. Hemoroizii sunt o afectiune jenanta si dureroasa, care insa se poate trata foarte usor atat cu medicamente, cat si cu ceaiuri pentru hemoroizi din plante. Hemoroizii sunt de fapt vene umflate care se gasesc in zona anusului. O persoana poate suferi atat de hemoroizi interni, cat si de hemoroizi externi. Netratata, aceasta afectiune poate duce la hemoragii rectale, mancarimi si dureri severe.Hemoroizii apar de obicei din cauza presiunii mari asupra venelor din zona anusului, atunci cand stam prea mult timp pe scaun sau suferim de tuse severa. Alte cauze ale aparitiei hemoroizilor sunt si sarcina, dietele sarace in fibre, constipatia, diareea, obezitatea sau transportarea de obiecte grele. Printre simptomele hemeroizilor se numara scaune cu sange, vene inflamate, mancarimi si dureri. Aceste simptome pot fi ameliorate cu bai cu apa calduta si diverse plante si cu ceaiuri pentru hemoroizi.
Fibre Alimentare
Sangele care se pierde din hemoroizi este un sange rosu si sangerarea apare la intervale variabile de timp. Aceasta sangerare este adesea legata de episoade de constipatie, dar uneori iritatii apar si in urma unor episoade de diaree. Totusi se intampla sa existe sangerari si fara sa existe dereglari ale scaunului. De regula, sangerarea din hemoroizi nu inseamna ca sangele este amestecat cu materiile fecale. Sangele care se pierde din hemoroizi doar murdareste materiile fecale pe exteriorul lor. De regula, sangerarea din hemoroizi apare la sfarsitul scaunului. Cand sangele este de culoare mai inchisa si amestecat cu materiile fecale, el vine din zone superioare ale colonului sau chiar din stomac. Oricum, doar medicul prin colonoscopie obligatorie poate pune diagnosticul unei sangerari in scaun. Al doilea simptom este durerea. Avand in vedere ca hemoroizii sunt fie interni, fie externi, simptomele se diferentiaza. Hemoroizii externi nu dau simptome decat cand o serie de cheaguri astupa venele hemoroidale. Hemoroizii interni produc insa inflamatii. Exista si o stare mai complicata de prolaps, cand cei interni ies din anus in timpul unui scaun mai dificil sau dupa ridicarea unor greutati cu efort important. In cazul acestei boli, un diagnostic corect poate fi pus doar de catre medicul proctolog.Un doctor va poate diagnostica cu o boala hemoroidala analizand simptomele pe care le-ati resimtit si antecedentele dvs. medicale si prin examinarea anusului.Astfel de tratamente hemoroizi sunt simple si usor de aplicat, deoarece modificarile impuse se pot integra cu o mare usurinta in programul oricarei persoane, fie aceasta cat de ocupata sau agitata. In afara acestor tipuri de tratamente hemoroizi exista si cele naturale, pe baza de plante, care au efecte extraordinare asupra hemoroizilor, facand durerea sa dispara, vindecand iritatiile, inlaturand mancarimile si oprind sangerarile. Aceste plante sunt foarte usor de gasit, printre ele numarandu-se extractele de aloe vera, de castane salbatice si fructele viu colorate care au un rol important in stimularea circulatiei sanguine. Asadar, la intrebarea care sunt cele mai bune tratamente hemoroizi? nu exista un raspuns exact, raspunsul fiind al fiecarei persoane afectate.Tratamentele pentru hemoroizi variaza in functie de costuri, riscuri si eficienta. Diferite culturi si persoane fizice abordeaza tratamentul diferit. Unele dintre tratamentele folosite sunt enumerate aici in ordine crescatoare in functie de frecventa si costuri.Terapii combinate de acasa sunt calea principala de tratament a hemoroizilor. Combinatia de informatii si actiuni simple fac din acest tratament prima alegere pentru multi oameni. Deoarece acesta este un tratament la domiciliu, s-a demonstrat ca se lucreaza mai bine cu informatii corecte, consiliere si sprijin.
Fibre Alimentare : Hemoroizii sunt clasificati in functie de localizare in interni situati in interiorul canalului anal si externi iesiti afara din canalul anusului. Aceasta afectiune este extrem de raspandita si apare atat la persoanele de sex masculin cat si la cele de sex feminin. Aproximativ jumatate din populatia cu varsta peste 50 de ani prezinta hemoroizi, in cele mai multe cazuri hemoroizii necomplicati si care in aceasta faza nu supara bolnavul.
Durere Hemoroizi Despre leacuri populare pt hemoroizi Ligatura cu banda de cauciuc este un tratament pentru hemoroizii mai mari, care presupune legarea hemoroidului cu o banda de cauciuc, pentru ca acesta sa nu mai fie alimentat cu sange. Astfel, hemoroidul isi va micsora marimea, se va usca si va cadea sau va disparea treptat. Aceasta optiune de tratament poate fi una dureroasa, intrucat va presupune presarea zonei afectate. Utilizarea de preparate injectabile sau scleroterapia presupune injectarea unei substante chimice in tesutul hemoroizilor, care va provoca o contractie a zonei afectate, similar ca in cazul ligaturii cu banda de cauciuc. Acest tratament nu este o solutie permanenta si este mai degraba indicata ligaturarea cu banda de cauciuc, daca ati fost diagnosticat cu hemoroizi cronici. Caldura, laserul, impulsurile electrice - Acestea ar putea reprezenta alte metode prin care hemoroizii ar putea fi tratati. Tehnicile presupun cauterizarea si cicatrizarea zonei afectate. Principalul dezavantaj al acestui tip de tratament este ca posibilitatea de recurenta este mai mare decat in cazul folosirii ligaturarii cu banda de cauciuc. Hemoroidectomia prespune realizarea unei mici taieturi in zona anala pentru eliminarea hemoroizilor. Acest tratament este mai dureros decat alte tratamente si necesita o perioada mai lunga de vindecare. De aceea, este indicat sa se foloseasca alte optiuni de tratament pentru hemoroizi inainte de a alege interventia chirurgicala.
Durere Hemoroizi Sangele care se pierde din hemoroizi este un sange rosu si sangerarea apare la intervale variabile de timp. Aceasta sangerare este adesea legata de episoade de constipatie, dar uneori iritatii apar si in urma unor episoade de diaree. Totusi se intampla sa existe sangerari si fara sa existe dereglari ale scaunului. De regula, sangerarea din hemoroizi nu inseamna ca sangele este amestecat cu materiile fecale. Sangele care se pierde din hemoroizi doar murdareste materiile fecale pe exteriorul lor. De regula, sangerarea din hemoroizi apare la sfarsitul scaunului. Cand sangele este de culoare mai inchisa si amestecat cu materiile fecale, el vine din zone superioare ale colonului sau chiar din stomac. Oricum, doar medicul prin colonoscopie obligatorie poate pune diagnosticul unei sangerari in scaun. Al doilea simptom este durerea. Avand in vedere ca hemoroizii sunt fie interni, fie externi, simptomele se diferentiaza. Hemoroizii externi nu dau simptome decat cand o serie de cheaguri astupa venele hemoroidale. Hemoroizii interni produc insa inflamatii. Exista si o stare mai complicata de prolaps, cand cei interni ies din anus in timpul unui scaun mai dificil sau dupa ridicarea unor greutati cu efort important. In cazul acestei boli, un diagnostic corect poate fi pus doar de catre medicul proctolog.Un doctor va poate diagnostica cu o boala hemoroidala analizand simptomele pe care le-ati resimtit si antecedentele dvs. medicale si prin examinarea anusului.
More results:
Leacuri Populare Pt Hemoroizi Durere Hemoroizi Crema Hemoroizi